Jij had economie in je pakket…

20 februari 2020 Plezier

Welke formule hoort bij: Snapchat heeft ’n omzet van 400 miljoen, ’n verlies van 500 miljoen en is dus 17 miljard waard?

Het huidige kapitalistische systeem is een karikatuur van zichzelf geworden. Arjen Lubach legt dit op fantastische wijze uit. Over het gekraakte systeem dat kapitalisme heet.

Op weg naar een nieuw vreugdevol tijdperk voor iedereen

Er is wereldwijd een onmiskenbare anti-kapitalistische beweging in opkomst. De gevestigde orde labelt dit graag als een terugkomst van het socialisme. Maar dat is het niet. Er is een nieuw waarden systeem in opkomst dat de betekenis van ons gehele bestaan voorop stelt in al ons handelen. Een systeem dat de ecologie als uitgangspunt neemt. Zonder ecologie is er ook geen economie. Langzaam maar zeker gaan steeds meer mensen dat beseffen. En zo gaan we vroeg of laat doorbreken naar een nieuw vreugdevol tijdperk voor iedereen.

Zoekt u een spreker?

Zoekt u een spreker? Of iemand voor een inspiratiesessie of workshop?

Klik hier voor meer informatie

Download (gratis) e-book/blogbundel

Als je je hier aanmeld voor mijn e-mail service/nieuwsbrief dan krijg je automatisch een link toegestuurd waarmee je mijn e-book/blogbundel ‘reinventing control – op weg naar een nieuw vreugdevol tijdperk’ (pdf) kunt downloaden.

0 reacties

Nieuwe reactie