Passie en plezier momenten

05 juni 2018 Passie

Soms zijn er van die passie en plezier momenten die je niet meer vergeet.

Weekendje Texel met best friends

Om te vieren dat wij al meer dan 30 jaar beste vrienden zijn gaan we een weekendje weg naar het mooie Texel. Maar onze allereerste vakantie ging eind jaren tachtig naar het zonnige Kreta. Wat een jonge helden zijn we daar.

Best friends we will always be, but in a case of disagree. F@#$% you and cheers to me

Plezierig app-momentje:

Omdat we een mooi weekend voor de boeg hebben maken we op vrijdag een pot van ieder 150 euro. Ik ben de slimme potbeheerder en ik stuur iedereen een tikkie via de app. Maar zo heel slim blijkt dat toch niet te zijn. Waarom niet zo slim? Lees hier mijn vermakelijke app-verkeer met tikkie ABN AMRO;

Ik:

Hallo zojuist tikkie 150 euro pp uitgedaan. Maar bedragen zijn er wel af bij mijn vrienden maar nog niet bij mij bijgeschreven. Gaat van INGB naar INGB dus zou er toch direct op moeten staan. Ook 3x bevestiging in de tikkie app gehad dat betaald is maar dat is het nog niet. Tenminste het is niet in de ING bankieren app te zien. Kunt u nagaan wat mis is? Dank Oscar”

Tikkie ABN:

Hoi Oscar, Lieke hier. Een betaling via Tikkie wordt altijd eerst overgeboekt naar een tussenrekening bij ABN AMRO. Vanaf die rekening boeken we het bedrag dan weer over naar de ontvanger. Als jij als ontvanger zelf geen ABN AMRO-rekening hebt, dan ontvang je het bedrag uiterlijk de volgende werkdag.”

Ik:

Oké. Dank voor info. Dat wist ik niet. Volgende werkdag is maandag?”

Tikkie ABN:

Dat klopt!”

Ik:

Das dan niet zo handig met een pot maken in het weekend. Dan toch maar 450 voorschieten”

Tikkie ABN:

Ai, snap dat dat niet heel handig is! Maar je krijgt de bedragen maandag sowieso binnen. Klinkt in ieder geval wel of jullie een gezellig weekend voor de boeg hebben!

Ik:

Hahaha. Ja dat klopt. Texel is t. Nu alleen maar water drinken en niets eten. Dank. Goede les voor volgende keer. Fijn weekend”

Tikkie ABN:

Klinkt goed, wordt het een soort detoxweekend. Jullie komen vast slank terug! Maar inderdaad goed om rekening mee te houden voor een volgende keer. Veel plezier en voor nu een fijne avond!

Ik:

Hahaha.

Mijn foutje met tikkie mocht de pret in het weekend niet drukken. We zijn met 80 km per uur in een powerboat over de waddenzee geraasd. We zijn bijna heel het eiland rondgefietst per tandem en hebben hier en daar mooie terrasjes en restaurantjes bezocht. Tenslotte was Pitch en putt weer zeer geslaagd. Wat mooi om dit samen te mogen beleven met je beste vrienden.

En……… na 30 jaren zijn we nog steeds jonge helden.

Wie is het?

Een ander fantastisch mooi passie en plezier moment beleef ik met het al oude spelletje ‘Wie is het’?

Ik speel het spelletje tegen Milou en Remi, mijn zoontje van vier jaar, wil ook heel graag mee doen. Maar Remi snapt het spelletje nog niet zo goed dus ik probeer het hem te leren.

Op een gegeven moment vraagt Milou:

“Heeft hij een hoed op?”

Remi antwoord:

“Ja…..

………. en hij heeft ook een lange neus!”


Gratis download E-book (pdf) Reinventing control

Ga naar

www.ppenp.nl/reinventing-control/

voor meer informatie en download tevens gratis mijn e-book ‘reinventing control’.

PPenP Nieuwsbrief:

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met PPenP blogs en ontvang GRATIS mijn openhartige E book Vreugde! Vreugde voor Iedereen! plus het E book van mijn oudere gastblogs voor FM.nl ‘Herdefiniëring van Control”.

0 reacties

Nieuwe reactie