Passie in Las Vegas

22 november 2016 Passie

Passie, Plezier en Flauwekulletjes in Las Vegas. Een fabelachtige en onvergetelijke vakantie met mijn best friends forever in Las Vegas. Lees hier de passie.

De passie is de echte vriendschap

De passie in Vegas zit ‘m in de vriendschap. Een echte vriendschap is moeilijk te vinden en een geluk om te hebben. Echte vrienden zijn schaars en de vriendschap is bij ons geen illusie. Dat merk je aan alles. Alles kan en mag tegen elkaar gezegd worden en bij onenigheid wordt de moeite genomen om de ander echt te begrijpen. Verschillende meningen mogen daardoor ook bestaan, zonder gelijk te willen hebben.

We zien elkaar soms weken lang niet, maar dat maakt geen snars uit. De vriendschap kost geen enkele moeite. Iedereen weet van elkaar dat de anderen vrienden er altijd voor hem zijn. Altijd.

De passie is de tweedaagse trip naar de Grand Canyon

Hoewel de vakantie in Vegas voor het allergrootste deel vooral heel veel plezier en een hoop flauwekul met zich meebracht waren er heus ook enkele passie momentjes met kippenvel.

De Grand Canyon is zo’n waanzinnig natuurlandschap dat je er kippenvel van krijgt. Helemaal als je zo’n ervaring kan delen met je beste vrienden.

Grand Canyon – Great view, tijdens onze jeepsafari.

Grand Canyon – Sunset tijdens onze jeepsafari.

 

De jeepsafari was al erg bijzonder, maar de 50 minuten durende helikoptervlucht is pas echt een fabelachtige en onvergetelijke ervaring.

Grand Canyon – helikoptervlucht.

Grand Canyon - Colorado rivier.

Filmpje Grand Canyon – WOW, de entree van de Canyon met de helikopter

Grand Canyon – Great picture of me, myself and I.

De tweedaagse trip naar de Grand Canyon is een aanrader. Het breekt onze Las Vegas vakantie min of meer in drieën. Eerst drie dagen gekkigheid in Las Vegas. Dan twee dagen natuurlandschap in de Grand Canyon om de vakantie te besluiten met drie dagen andere natuur in Las Vegas.


Meer lezen? 

Lees ook de Las Vegas plezier blog en de Las Vegas flauwekulletjes blog:

- plezier blog Las Vegas.

- flauwekulletjes blog in Las Vegas.


PPenP Nieuwsbrief:

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met PPenP blogs en ontvang GRATIS mijn openhartige E book Vreugde! Vreugde voor Iedereen! plus het E book van mijn gastblogs ‘Herdefiniëring van Control”.

0 reacties

Nieuwe reactie