Ware Rijkdom

10 oktober 2017Passie

Wat betekent rijkdom voor jou?

Ik krijg de vraag wat Rijkdom voor mij betekent en zonder daar lang over na te denken komt het volgende antwoord;  

Rijkdom is géén geld voor mij.

Rijkdom. Dat is mijn vrouw. Samen kunnen we de hele wereld aan. Ja, ik geloof in jou en mij. 

Rijkdom is échte vriendschap. Échte vriendschap kost geen enkele moeite. 

Rijkdom is mijn 5 kinderen zien groeien en bloeien in hun leven.

Rijkdom is de hoeveelheid sociale relaties die ik heb met alle  diversiteit daarin.

Rijkdom is mijn plezier, mijn vermaak en samen vreugde delen en vreugde hebben.

Rijkdom is vooral mijn goede gezondheid, waarvoor ik dankbaar ben.


Rijkdom is mijn 5 kinderen zien groeien en bloeien in hun leven

Trots ben ik op Yoran (18) en Ozzy (6). Allebei voetballers.

De ene in A1 en de andere in de minipupillen. Ozzy gaat altijd met mij mee naar het voetbalveld. Hij kijkt zijn ogen uit bij de wedstrijd van zijn grote broer. En na de wedstrijd is het ook erg kicken om met je oudste zoon samen een biertje te kunnen drinken

Yoran doet de HALO, Haagse Academie Lichamelijke Oefening. Yoran is vanzelfsprekend zeer sportief en kan met alle sporten goed uit de voeten. Of het nou gaat om voetbal, schaatsen, turnen of wielrennen. Yoran is handig met de bal. Zie hier het filmpje;
Tikka Takka Yorani!

Ik ben ook trots op Senna (16). Sinds kort werkt zij in de bediening en zie ik deze mooie madame over het terras flaneren.  Dat is gaaf om te zien.

Daarnaast vertoont Senna ook girlpower. Met haar streetdance-acts danst zij de pannen van het dak. Senna is ook nog eens erg grappig, getuige dit leuke mopje over ‘dropje’.

Naast de twee grote kids zijn er ook nog drie kleintjes. Twee doerakjes van jongens Ozzy (6) en Remi (3) met onze pleegdochter Milou (6).

Als je op latere leeftijd (zo rond de 40 jaar) aan de zogenaamde tweede leg begint dan lijkt dat best zwaar. En dat is het soms ook hoor als ik eerlijk ben. Momenteel zeker als het gaat om de juiste balans vinden tussen de eerste twee P’s en de laatste P van Professionaliteit.

Maar de qoute van André Hazes is o zo waar. “De glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft”. Goh. Wat beleef ik ook een hoop passie en plezier met deze kleintjes. Kijk dit filmpje nou eens. Wat een hoepeltalentjes! 

Dit alles is de enige en echte Ware Rijkdom voor mij.

PPenP Nieuwsbrief:

Meld jehier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met PPenP blogs en ontvang GRATIS mijn openhartige E book Vreugde! Vreugde voor Iedereen! plus het E book van mijn bijna al mijn gastblogs voor FM.nl ‘Herdefiniëring van Control”.

2 reacties

Kees

2017-11-07T21:09:35+0100

Iets met een spijker en een kop ;)

Bradley

2017-11-07T16:04:22+0100

Goeie blog Oscar!

Nieuwe reactie