Zoekt u een spreker?

“Het meemaken van een verandering van tijdperk is een unicum dat slechts weinig generaties is gegeven”- Jan Rotmans

Het huidige (control) tijdperk is aan een grens gekomen. Dat kan haast niet anders, want er doen zich grote complexe problemen voor op allerlei terreinen tegelijkertijd; ecologisch, technologisch, religieus, economisch en politiek/democratisch.

De systeemdwang, controle- en regeldrift, papieren waarheden en de onderlinge management- en machtspelletjes zijn schrijnend. De zgn. homo economicus maakt dat de bedoeling en daarmee de gehele mens buiten zicht is geraakt in organisaties. Willen we enige kans van slagen hebben om de grote complexe problemen op te lossen dan moeten we bereid zijn om van koers te veranderen. Het herstel van de menselijke maat in organisaties is hierbij hard nodig.

Onder de noemer ‘reinventing control’ tracht ik de menselijkheid terug te brengen in organisaties. Tevens tracht ik de overbodige bureaucratie terug te dringen: minder regels, procedures en lijstjes. Alleen de minimaal noodzakelijke kaders en afspraken. Ik doe dit verder door het publiceren en delen van nieuwe perspectieven, kennis, informatie, ervaringen en (persoonlijke) verhalen en narratieven.

Ik kom graag mijn persoonlijke verhaal over “reinventing control – op weg naar een nieuw vreugdevol tijdperk voor iedereen” bij u vertellen. Mijn verhaal past onder meer in de categorieën inspiratie, economie, business, management, finance & control.

In circa 1 uur vertel ik over mijn passie en mijn verwondering voor management en control en ik deel tevens stukjes van mijn (innerlijke) transformatie proces waarbij ik anders ben gaan kijken, anders ben gaan denken en anders ben gaan doen.

Sommige sprekers vertellen een verhaal, maar ik ben het verhaal.

Fysieke blogbundel als vreugdecadeau

U heeft de keus om uw publiek tevens een leuk vreugdecadeau mee te geven als aandenken. Dit in de vorm van mijn fysieke blogbundel. Dit is een verzameling van mijn best gelezen blogs op FM.nl en eigen website.

U kunt deze blogbundel ook gratis downloaden als e-book (pdf) indien u zich aanmeld voor mijn e-mail service/nieuwsbrief.

Overzicht van opdrachtgevers

Zie in onderstaande afbeelding een overzicht van enkele opdrachtgevers welke u reeds vooraf gingen.

Informeer naar de mogelijkheden via mijn contactformulier, via mijn e-mail oscar@ppenp.nl of via mijn telefoonnummer 06-41259887.