Masterclass Reinventing Control – op weg naar een nieuw vreugdevol tijdperk voor iedereen – 6 en 20 maart 2019

Masterclass Reinventing Control – 6 en 20 maart 2019

Hallo reinventing controller,

Onlangs heb je mijn blogbundel reinventing control gedownload vanaf mijn website. 

Bij reinventing control moeten we de illusie van control en de maakbaarheidsgedachte doorprikken van: “Als we de dingen goed doen dan bereiken en ‘maken’ we daarmee (automatisch) het beoogde effect”. In het kader van mijn opleiding organisatieverandering – en ontwikkeling heb ik de keus gemaakt om mijn persoonlijke praktijk situatie en mijn narratief over reinventing control ook middels blogs te delen. Lees verder alles over mijn persoonlijke betekenisgeving aan reinventing control.

Verder wil ik je laten weten dat in maart 2019 de tweede masterclass reinventing control van start gaat. Samen met 8 tot 10 andere reinventing controllers gaan we aan de slag om anders te kijken, anders te denken en anders te doen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Lees hier de mooie voorwoorden die ik van de schrijvers van de onderliggende boeken heb mogen ontvangen.

De masterclass wordt op een prachtige locatie aangeboden middels een uniek dienmodel. Kom hier alles te weten over de masterclass. 
 

Feel Good

Enjoy Life

the World is Yours

Oscar van Voskuilen
 

www.PPenP.nl
www.reinventingcontrol.nl
www.agilecontrolling.nl

Reinventing Control – persoonlijke praktijk situatie en narratief

28 januari 2019

Ik ben sinds kort begonnen met de éénjarige opleiding organisatieverandering – en ontwikkeling (OVO) aan de Open Universiteit in Utrecht. Om mijn (verander)leerervaring zo intens mogelijk te maken heb ik de opdracht gekregen om een Persoonlijke Praktijk Situatie (PPS) en narratief te schetsen van de door mij beoogde verandering van reinventing control.
Lees meer »

altText

Leerboek Reinventing Control – voorwoorden.

10 oktober 2019

In november start de derde masterclass reinventing control. Alle deelnemers ontvangen het leerboek reinventing control. Het leerboek is een zgn. oplegger, welke ik speciaal voor de masterclass geschreven heb.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.