Masterclass Reinventing Control – op weg naar een nieuw vreugdevol tijdperk voor iedereen – 15 en 22 mei 2019

Masterclass Reinventing Control – 15 en 22 mei 2019

Hallo reinventing controller,

Onlangs heb je mijn blogbundel reinventing control gedownload vanaf mijn website. 

Ik wil je middels deze mailing laten weten dat ik zeer binnenkort (15 en 22 mei) een derde masterclass reinventing control organiseer. We gaan dan samen het avontuur aan om anders te kijken, anders te denken en anders te doen. 

Omdat PPenP als onderwijsinstelling is geregistreerd bij het CRKBO mag de masterclass BTW vrij gefactureerd worden. Tevens is de masterclass geaccrediteerd bij EICPC voor 9 PE punten. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Lees nog enkele mooie reviews die ik heb mogen ontvangen naar aanleiding van de masterclass.

“Het leerboek is een erg goede paraplu c.q. helikopter en is waardevol. Het leest gemakkelijk weg en helpt” - (via evaluatieformulier)

“Onze uitwerking nav de masterclass reinventing control is voor mij een mooie kapstok voor mijn bijdrage aan de bedoeling van Zayaz” - Frank Smits, concerncontroller Zayaz Woningcorportie (via LinkedIN)

“Was een zeer geslaagde masterclass. Oscar heeft ook een goed boek geschreven over ‘Re-inventing Control’. Om leefwereld en planning & control nog beter bij elkaar te brengen. Het is nu idd begonnen. We hebben met z’n allen anders gekeken en met elkaar anders gedacht. Mede dankzij jouw inspiratie” - Jan Koolhaas, interim public controller De Kernen (via LinkedIN)

“Prima sessie met veel ‘food for thoughts’” - Bas Louwhoff, Principal Consultant Pragmatics (via LinkedIN)

“Vernieuwing is durven vernietigen wat niet meer werkt en nieuwe dingen maken. Top.” - Ester Wijnen, Organisatie-ontwikkelaar, dienend leiderschap (via LinkedIN)

“Inspirerend. Een nieuwe verfrissende manier van aanpak P&C. Het is goed hier gezamenlijk mee op zoek te gaan” - (via evaluatieformulier).

“Vanuit mijn ‘blauwe’ kijk heb ik meer connectie gelegd met de bedoeling. Het is nog wel de kunst om dit vast te houden en te integreren in mijn handelen. De masterclass reinventing control heeft mij inzichten opgeleverd die ik ga toepassen”  - (via evaluatieformulier)

Onderaan de nieuwsbrief
- de mooie voorwoorden die ik van de schrijvers van de onderliggende boeken heb mogen ontvangen.
- de laatste blog over de why, how, what van control. Want doen we wel de dingen waarvoor we er zijn?

De masterclass wordt op een prachtige locatie aangeboden middels een uniek dienmodel. Kom hier alles te weten over de masterclass.

Feel Good

Enjoy Life

the World is Yours


Oscar van Voskuilen


www.PPenP.nl
www.reinventingcontrol.nl
www.agilecontrolling.nl
www.control-vanuitdebedoeling.nl

 

Leerboek Reinventing Control – voorwoorden.

10 oktober 2019

In november start de derde masterclass reinventing control. Alle deelnemers ontvangen het leerboek reinventing control. Het leerboek is een zgn. oplegger, welke ik speciaal voor de masterclass geschreven heb.
Lees meer »

altText

Reinventing control – why – how - what

05 maart 2019

Waarvoor zijn we er? Doen we eigenlijk wel de dingen waarvoor we er zijn? En welke leidende principes kunnen helpen het anders te doen?
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.