Nieuwsbrief augustus 2016


Hallo allemaal,

Joepie! Daar zijn we weer! Mijn vakantie zit erop en ik ben weer vrolijk aan de slag gegaan met bloggen. Dit zijn de drie PPenP blogs welke in de maand augustus online zijn gezet;

 

Passie-blog

Ik zat naar een zogenaamde Summer class uitzending van DWDD te kijken met Wouter Bos. Het ging over speeches. Wat maakt een goede speech? Een interessante uitzending. De nr1 speech aller tijden is “I Have a Dream” van Martin Luther King. Ik heb daar zo mijn PPenP sausje en vertaling overheen gegoten, want ook ik heb een droom: Vreugde. Vreugde voor Iedereen. Lees het in de passie-blog.

 

Plezier-blog

Een tijdje geleden ging een filmpje op facebook ‘viraal’ zoals ze dat noemen. Volgens mij een recordaantal hits in heel korte tijd. Dus grote kans dat je ‘m al kent. Maar omdat ik ’t zo’n lach-topper vind, deel ik ‘m graag met je. Deze hoort gewoon op PPenP.nl. Kijk verder nog twee andere lach-toppers in de plezier-blog.

 
Professionaliteit-blog = E Book ‘van controle naar vertrouwen’

Het item ‘van controle naar vertrouwen’ is nu wel zo’n beetje afgerond. Er staan zes ‘losse’ blogs op mijn website. Daarnaast heb ik ook één samenvattende blog voor FM.nl gemaakt.

Als laatste afsluiter heb ik, zoals eerder beloofd, nog een E book van alles gemaakt. Een mooie bundeling van alles in 1, zeg maar.

 

Veel leesplezier!

 

Feel Good

Enjoy Life

The World is Yours

 

 

Oscar van Voskuilen

Passie speech – I Have a Dream

31 augustus 2016

De krachtigste speech met de bekendste quote allertijden is “I Have a Dream” van Martin Luther King. De speech, nu ruim 50 jaar na dato, is nog steeds actueel. Het is een droom die voor altijd en altijd nagestreefd moet worden.
Lees meer »

altText

Happiness starts with a Smile

27 augustus 2016

“The only remedy that should be shared by humanity………     The laugh”  Drie waanzinnige lach-toppers!
Lees meer »

altText

E BOOK van Controle naar Vertrouwen

29 augustus 2016

E Book - Herdefiniëring van Control - Hoe bouw je in 5 stappen vertrouwen op? Ik heb voor het gemak alle voorgaande 6 blogs over de beweging van controle naar vertrouwen en de herdefiniëring van control in een (pdf) E book gezet.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.