PPenP Vreugdebrief december 2016

Bye, bye 2016. Welkom 2017.

Het zijn spannende tijden voor de mensheid en dat lees je ook wel in de volgende blogs.

Passie-blog

De passie blog beschrijft de speech van Jan Terlouw in DWDD. We hebben in deze ‘ondertussenheid’ te maken met een vertrouwenscrises waar de touwtjes niet meer uit de brievenbus hangen. 

Plezier-blog

In de categorie plezier een schitterend verhaal van de dansende Matt Harding die zijn vreugde deelt en daarmee de wereld met elkaar verbindt. Zo hoort het Matt: Don’t stop Dancing and never grow old.

Professionaliteit-blog

De professionaliteit blog gaat over het congres Finance Transformation, waar ik als blogger voor FM.nl aanwezig was. De blog staat geheel in het teken van 5 golven van verandering op weg naar een nieuw tijdperk. 

Het jaar 2016 zit er bijna op. Jaar 2017 staat voor de deur.

Ik wens iedereen een vreugdevol en verbindend 2017 toe.

 

Veel leesplezier!

 

Feel Good

Enjoy Life

The World is Yours

 

Oscar van Voskuilen

Passie Speech - Jan Terlouw en de ondertussenheid op weg naar een nieuw tijdperk

22 december 2016

Het gebrek aan vertrouwen in is de oorzaak van de winst van Donald Trump, de Brexit en het populisme dat wereldwijd toeslaat. Politici en wij zelf, het gehele Nederlandse volk, moeten samen bouwen aan een nieuw besturingssysteem van onze samenleving. Een nieuw besturingssysteem in een nieuw tijdperk dat weer bestaat uit wederzijds vertrouwen en onderlinge verbinding.
Lees meer »

altText

Matt Harding – Don’t stop Dancing in 2017

31 december 2016

In onze hersenen hebben we drie ‘knoppen ’zitten. Een blauwe, een rode en een gele. De gele knop bezorgt ons vreugde, passie en plezier waardoor we niet meer kunnen stoppen met dansen.
Lees meer »

altText

5 Golven van verandering op weg naar een nieuw tijdperk

07 december 2016

Jarenlang hebben we in een tijdperk geleefd waarin we dachten dat veel geld verdienen de bedoeling van het leven was. Lang leve het kapitalisme en het economisme. Maar het loopt anders.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.