PPenP – Vreugde brief – Maand februari 2017

Wat is deze maand weer in de aanbieding van Passie, Plezier en Professionaliteit?

Och, ja. Was ff vergeten dat februari maar 28 dagen had. :-) Deze vreugde brief is wellicht iets later dan jullie gewend zijn.

Passie

Het is verkiezingstijd, dus deze passie blog is weer politiek getint. Het zgn. sociale contract zal ons meer vreugde voor iedereen gaan brengen.

Plezier

Een mens kan wel een aantal dagen zonder eten. Maar zonder water houdt t al heel snel op. Water drinken geeft energie en ligt aan de basis van alles. ‘Be like Water my Friend’.

Professionaliteit

Bureaucratie en control, vermoeiend maar toch ook echt nodig. Lees er alles over in de professionaliteit blog, welke deze maand ook weer op FM.nl gepubliceerd is.

Veel leesplezier!

Feel Good
Enjoy Life
The World is Yours 

Oscar van Voskuilen

Wat kun jij betekenen voor een vreugdevollere samenleving voor iedereen?

27 februari 2017

Het zijn spannende tijden voor de mensheid en onze democratie lijkt in nood te zijn. Democratie vraagt om een gevoel van saamhorigheid en solidariteit. Democratie vraagt om een optimistische mindset die uitgaat van vertrouwen en met het oog op kansen. Tegelijkertijd vraagt democratie ook om niet geheel blind te zijn voor de bezorgdheid, boosheid en onvrede van diegenen met een pessimistische kijk op ‘de waarheid’. Wat kun jij betekenen voor een vreugdevollere samenleving voor iedereen?
Lees meer »

altText

Be like water my friend

16 februari 2017

Water geeft energie en plezier. Vervolgens is alles mogelijk. “Be like water my friend”.
Lees meer »

altText

Hoe bevrijden we ons van bureaucratie en control?

03 maart 2017

Bureaucratie en control wordt veelal verwijtend gebruikt, wanneer er naar de mening van de business te veel regels of procedures zijn of men te onpersoonlijk behandeld wordt. De business ervaart bureaucratie en control als een overdreven papiermolen en krijgt het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden. De Paarse Krokodil staat hier symbool voor.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.