Nieuwsbrief juni/ juli 2016

Hallo allemaal,

 

Het zonnetje schijnt regelmatig en de vakantie periode is aangebroken. Ik ben zelf net weer terug van drie weken vakantie. Het bloggen stond daarmee even op een lager pitje, vandaar deze dubbele-maands-nieuwsbrief.

 

Dit zijn de drie PPenP blogs welke in de maanden juni en juli online zijn gezet;

 

Passie-blog

De  maand juni is mijn trouwmaand en op 6 juni dit jaar was ik alweer 7 jaar getrouwd. In deze zeer persoonlijke passie-blog beschrijf ik ons trouw-verhaal aan de hand van de door ons aan alle gasten cadeau gegeven “trouwen bedankt CD”.   

 

Plezier-blog

Het EK voetbal zit er op. Ongelooflijk eigenlijk dat een land Europees Kampioen kan worden waarbij zij maar 1x weten te winnen in de reguliere 90 minuten speeltijd. Wij (= het Nederlands elftal) deden niet mee. Maar het EK voetbal in Frankrijk gaf mij wel genoeg reden om mijn top 5 van historische vreugde momenten van het Nederlands elftal op een rijtje te zetten.

 

Professionaliteit-blog

De professionaliteit blog van deze maand betreft de vijfde en laatste stap in het opbouwen van vertrouwen: “Geef het goede voorbeeld door anderen je vertrouwen te schenken”. Dit o zo noodzakelijke vertrouwen kan vervolgens ingezet worden om de control in organisaties te herdefiniëren.

 

E-book ‘van controle naar vertrouwen’

Ik ben nog bezig met het maken van een E book ‘van controle naar vertrouwen’ door alle zes blogs (de inleidende blog en de 5 stappen) achter elkaar in 1 document te plaatsen. Zodra het E-book af is dan krijgen jullie deze in een aparte nieuwsbrief toegestuurd. 

 

Veel leesplezier!

 

Feel Good

Enjoy Life

The World is Yours

 

Oscar van Voskuilen

Ja! Ik geloof in jou en mij!

30 juni 2016

Op 6-6-2009 geven Paula en ik elkaar het ja-woord. Het is een ongelooflijke, onvergetelijke, super dag. Alle gasten krijgen aan het einde van het trouwfeest een puntzak patat en een persoonlijke “Bedankt trouw CD” cadeau van ons.  Achter de door ons gekozen en samengestelde songnummers gaat ons eigen unieke passie en plezier trouw verhaal schuil. Hoe ziet dat verhaal er uit?
Lees meer »

altText

De top 5 grootste vreugde momenten van het Nederlands Elftal tijdens een EK - of WK voetbal

20 juni 2016

Helaas. We doen niet mee met het EK voetbal in Frankrijk dit jaar. Het lijkt er op alsof we in een tussenfase zitten, net zoals in de jaren ’80. Om het glorierijke geheugen wat op te frissen hierbij een overzicht van mijn 5 grootste vreugde momenten van het Nederlands Elftal tijdens een EK- of WK voetbal.
Lees meer »

altText

Herdefiniëring van Control - Hoe bouw je in 5 stappen vertrouwen op? (6 van 6)

02 augustus 2016

Stap 5 – Geef het goede voorbeeld door anderen je vertrouwen te schenken  (blog 6 van 6). In stap 1 maken we de fundamentele keuze door in vertrouwen te (blijven) geloven. In stap 2 beginnen we bij ons zelf, kijken we in de spiegel en zijn we voor onszelf en voor anderen betrouwbaar en geloofwaardig. In de combinatie van stap 3 en stap 4 voegen we daad bij woord door te doen wat we zeggen. In de laatste stap geven we het goede voorbeeld door anderen ons vertrouwen te schenken.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.