PPenP – Vreugde brief – Maand maart 2017

GroenLinks, Vrouwen dissen en Planning & Control

Ook deze maand vliegen de PPenP blogs weer alle kanten op. Van passievolle verkiezingen, naar plezierig vrouwen dissen, naar de professionaliteit van Planning & Control. Het moet niet gekker worden.


Passie

In de passie blog mijn persoonlijke verkiezingscampagne blog voor GroenLinks; van cijfers naar waarden. De verkiezingsuitslag is inmiddels bekend en ik ben zeer benieuwd of het lukt een zgn. GroenRechts kabinet te maken of niet. We zullen zien. De verandering van cijfers naar waarden is in ieder geval al ingezet. Nu nog echt doen met z’n allen.

Plezier

Deze keer worden de vrouwen onder ons flink ‘gedist’ door cabaretier Ton Kas. En in april zijn de vrouwtjes alweer de klos kan ik verklappen. Dus mochten jullie tips hebben voor een ‘mannen-dis-blog’ dan hoor het graag. Ik ken er geen een namelijk. Dan is er wat meer balans en klopt de ‘vreugde voor iedereen’ weer. Haha.


Professionaliteit

De professionaliteit blog gaat dit keer over de essentie van planning en control. Ik kan het daarbij niet laten om toch een ‘ouderwets’ model/stappenplan te maken. En inderdaad. Voor diegenen die opletten. De afbeelding in de blog komt uit Excel. Hoe kan het ook anders.  

 

Veel leesplezier!

Feel Good

Enjoy Life

The World is Yours


Oscar van Voskuilen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkiezingscampagne: Van cijfers naar waarden

12 maart 2017

Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor een nieuw tijdperk. Het is tijd voor meer vreugde voor iedereen. Het is tijd voor verkiezingscampagne. Het is tijd voor mijn passie boodschap aan de zwijgende meerderheid: ‘Stop met zwijgen, laat je stem horen en ga van cijfers naar waarden’.
Lees meer »

altText

01 januari 1970


Lees meer »

altText

Terug naar de essentie van Planning en Control

30 maart 2017

Als we teruggaan naar de essentie van Planning en Control dan gaat het om maximale sturing op effectiviteit, doelen en resultaten. Wees daarbij alert op averechtste effecten en de illusie van beheersbaarheid.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.