Nieuwsbrief oktober 2019

Reflectie- en eindverslag Reinventing Control

Dat waren nog eens drukke (vakantie)maanden voor mij, waardoor het bloggen wel een beetje in de knel is gekomen. Maar dat heeft een goede reden vind ik zelf.

Want langs deze weg wil ik je laten weten dat ik vorige week mijn einddiploma gehaald heb voor het Certified Professional Program organisatieverandering - en ontwikkeling aan de Open Universiteit (docenten Thijs Homan en Mario Kieft). 

Daarbij heb ik meer zicht gekregen op hoe ik kan bijdragen aan de zgn. paradigmashift die nodig is als we willen doorbreken naar een nieuw vreugdevol tijdperk voor iedereen. 

In mijn reflectie- en eindverslag beschrijf ik mijn belangrijkste leerpunten, actiepunten en mijn overpeinzingen (movement of thoughts) t.a.v. reinventing control. 

Ik doe dit aan de hand van mijn narratief en binnen de thema’s van tijd en fasering (planning), macht en interactie, organisatiediagnose en interventiestijlen. Steeds komt het moderne paradigma versus het post-moderne paradigma aan bod en in mijn eindverslag stel ik mijzelf onder andere de vraag of www.reinventingcontrol.nl niet een grootste fantasie van mij (geworden) is? 

Van de docenten kreeg ik terug dat vooral de vertaling naar de eigen praktijk erg goed is gedaan en dat ik erg mooi reflecteer op mijn ontwikkeling in de tijd. 

Voor iedereen die geïnteresseerd is stel ik mijn persoonlijke reflectie -en eindverslag op aanvraag beschikbaar. Geef daartoe een reply op deze mail of mail naar oscar@PPenP.nl.  Dan e-mail ik jou mijn reflectie - en eindverslag (pdf) toe. 


Met vriendelijke groet,

Oscar van Voskuilen

www.PPenP.nl
www.reinventingcontrol.nl


PS: In november gaat tevens weer een Masterclass Reinventing Control van start. Er zijn nog plekken beschikbaar. Kijk op www.reinventingcontrol.nl voor informatie omtrent het tweedaagse programma of lees de blog.

Leerboek Reinventing Control – voorwoorden.

10 oktober 2019

In november start de derde masterclass reinventing control. Alle deelnemers ontvangen het leerboek reinventing control. Het leerboek is een zgn. oplegger, welke ik speciaal voor de masterclass geschreven heb.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.