Dankbaarheid, het gekraakte systeem dat kapitalisme heet en het eenzame gelijk van Paul Polman

Het huidige tijdperk is aan een grens gekomen. Onder de noemer van ‘reinventing control - op weg naar een nieuw vreugdevol tijdperk voor iedereen’ wil ik de menselijkheid terugbrengen in organisaties en maatschappij.

Ik doe dit door het geven van lezingen, het publiceren van blogs, het delen van nieuwe perspectieven, kennis, informatie, ervaringen, persoonlijke verhalen en narratieven.

Paul de Blot - Dankbaarheid

“Het diepste verlangen van ieder mens is de behoefte om zichzelf te kunnen zijn. Dan voelt iemand zich thuis. Daar heeft iedereen recht op”.


Het gekraakte systeem dat kapitalisme heet

“Jij had economie in je pakket…. Welke formule hoort bij: Snapchat heeft ’n omzet van 400 miljoen, ’n verlies van 500 miljoen en is dus 17 miljard waard?”


Het eenzame gelijk van Paul Polman

“Bedrijven die niet bijdragen aan een betere wereld hebben geen bestaansrecht. Ze moeten zich op ‘het goede’ richten, de wereld beter maken, het geld komt dan vanzelf”

 

Zoekt u een spreker?
Sommige sprekers vertellen een verhaal. Maar ik ben het verhaal. Klik hier voor meer informatie.

Masterclass reinventing control
Verder wil ik je erop attenderen dat in april 2020 alweer de vierde masterclass reinventing control van start gaat. Reinvent jij ook mee? Klik hier voor meer informatie.

Inspiratiedag – do 14 mei 2020
Tenslotte organiseer ik in co-creatie op donderdag 14 mei 2020 een inspiratiedag ‘reiventing the controller’ in Nijkerk. Lees hier meer over dit mooie en muzikale programma.

Feel goed
Enjoy Life
The World is Yours

Oscar van Voskuilen
www.reinventingcontrol.nl
met Passie, Plezier en Professionaliteit.

 

Privacy
Ik neem privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor toezending van e-mail. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd.

Anti-spam
Ik ben tegen het verspreiden van spam e-mail en verstuur uitsluitend e-mail na aanmelding. Afmelden is eenvoudig en kan met elke ontvangen e-mail middels de afmeldservice onderin in de blauwe balk.

Paul de Blot - Dankbaar

10 februari 2020

“Het diepste verlangen van ieder mens is de behoefte om zichzelf te kunnen zijn. Dan voelt iemand zich thuis. Daar heeft iedereen recht op”.
Lees meer »

altText

Jij had economie in je pakket…

20 februari 2020

Welke formule hoort bij: Snapchat heeft ’n omzet van 400 miljoen, ’n verlies van 500 miljoen en is dus 17 miljard waard?
Lees meer »

altText

Het eenzame gelijk van Paul Polman

05 februari 2020

“Bedrijven die niet bijdragen aan een betere wereld hebben geen bestaansrecht. Ze moeten zich op ‘het goede’ richten, de wereld beter maken, het geld komt dan vanzelf”.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.