PPenP – Vreugde brief – Maand september 2017

Omaha Beach, Moppen Toppers en loskomen van het spel van Planning en Control.

Ja, daar zijn de drie P’s weer!! Na juli en augustus zit de R weer in de maand. September was een mooie maand om het bloggen weer op te pakken.

Passie

In de passie blog lees je over mijn vakantiebezoek aan de invasiestranden van Normandië; Ohama Beach en de Amerikaanse begraafplaats. Pffff. Erg indrukwekkend, waardoor je beseft dat onze Vrijheid niet vanzelfsprekend is.  

Plezier

We gaan 25 jaar terug in de tijd. Het was de tijd van Ron Brandsteders Moppen Toppers Show. Lees in de plezier blog de 3 winnende moppen van de toen 18e jarige Jeroen Smits over castreren, militaire dienst keuring en een kratje bier.

Professionaliteit

Anders Vasthouden, het nieuwe boek van Wouter Hart en het vervolg op Verdraaide Organisaties is onlangs verschenen. Hoe komen we los van het spel van Planning en Control? Misschien kunnen we hierbij leren van Adam Foss? Lees het in de nieuwe professionaliteitsblog van deze maand. 

Feel Good

Enjoy Life

the World is Yours
 

Oscar van Voskuilen

A Comrade in Arms

12 september 2017

Ik ben met mijn gezin op vakantie in Normandië. Een bezoek aan de invasiestranden maken grote indruk op me en doen me beseffen dat onze vrijheid niet vanzelfsprekend is.
Lees meer »

altText

Flauwekulletjes – Moppen Toppers

19 september 2017

Ooit, 25 jaar geleden, was daar het fantastische programma ‘Moppen Toppers’ met Ron Brandsteder. Dat programma moet eigenlijk in een nieuw jasje gewoon weer terugkomen op de buis. 
Lees meer »

altText

Loskomen van het spel van planning en control

30 september 2017

Adam Foss is een officier van justitie in Boston. Hij legt uit hoe de huidige werkwijze van het Amerikaanse rechtssysteem precies creëert wat hetzelfde systeem wil tegen gaan. De samenleving wordt er onveiliger en onbetaalbaar door, aldus Foss.
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.