Wie regeert dit land?

04 maart 2016 Passie

Tijdens het allereerste Correspondents’ Dinner wordt premier Rutte uitgedaagd om de cabaretier uit te hangen. Dolf Jansen grijpt in zijn speech ook de kans aan om een paar politieke statements te maken.

Waar moet het naartoe met Nederland? Wanneer gaan we van debat naar dialoog? Wie moet dit land regeren?

Lees meer »

De top 5 grootste drama momenten van het Nederlands Elftal tijdens een EK - of WK voetbal

26 februari 2016 Plezier

Je hebt drama’s nodig om vreugde en plezier te ervaren. Hoe groter het drama, hoe groter de vreugde. Up’s and Down’s, that’s the way it goes. Achter de bergen schijnt de zon en na regen komt zonneschijn.

Voor het huidige Nederlandse voetbalelftal regent het momenteel. Wat zeg ik, het plenst. Voor het eerst sinds 2002 doet Oranje niet mee aan een groots eindtoernooi van een EK of WK.

Wat zijn de 5 grootste drama momenten van het Nederlands Elftal tijdens een EK- of WK voetbal?

Lees meer »

Flauwekulletjes

28 december 2015 Plezier

Plezier is de noodzakelijke ruimte die iedere dag weer nodig is om te overleven. Plezier is brandstof. Plezier levert energie op. Plezier is de verbindende schakel. Zonder plezier geen passie. Zonder plezier geen professionaliteit.

Er moet iedere dag tijd zijn voor enkele flauwekulletjes, want met een lach op je gezicht ben je veel leuker! Voor zowel jezelf als voor je omgeving. Een lach werkt aanstekelijk!

Lees meer »

van der Sar

23 december 2015 Passie

Yoran heeft zijn eigen voetbalplaatjes-administratie in zijn hoofd zitten. Hij herkent ieder plaatje en weet meteen of hij die voetballer wel of niet al heeft.

 Zelfs die gasten van Ghana kent hij uit zijn hoofd!

Lees meer »