Verkiezingscampagne: Van cijfers naar waarden

12 maart 2017 Passie

 

Het is tijd voor verandering.

Het is tijd voor een nieuw tijdperk.

Het is tijd voor meer vreugde voor iedereen.

Het is tijd voor verkiezingscampagne. Het is tijd voor mijn passie boodschap aan de zwijgende meerderheid: ‘Stop met zwijgen, laat je stem horen en ga van cijfers naar waarden’.

Lees meer »

Hoe bevrijden we ons van bureaucratie en control?

03 maart 2017 Professionaliteit

Bureaucratie en control wordt veelal verwijtend gebruikt, wanneer er naar de mening van de business te veel regels of procedures zijn of men te onpersoonlijk behandeld wordt.

De business ervaart bureaucratie en control als een overdreven papiermolen en krijgt het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden. De Paarse Krokodil staat hier symbool voor.

Lees meer »

Wat kun jij betekenen voor een vreugdevollere samenleving voor iedereen?

27 februari 2017 Passie

Het zijn spannende tijden voor de mensheid en onze democratie lijkt in nood te zijn.

Democratie vraagt om een gevoel van saamhorigheid en solidariteit. Democratie vraagt om een optimistische mindset die uitgaat van vertrouwen en met het oog op kansen.

Tegelijkertijd vraagt democratie ook om niet geheel blind te zijn voor de bezorgdheid, boosheid en onvrede van diegenen met een pessimistische kijk op ‘de waarheid’.

Wat kun jij betekenen voor een vreugdevollere samenleving voor iedereen?

Lees meer »

Las Vegas - Plezier

30 november 2016 Plezier

Passie, Plezier en Flauwekulletjes in Las Vegas. Een fabelachtige en onvergetelijke vakantie met mijn best friends forever in Las Vegas. Lees hier het plezier.

Lees meer »