Flauwekulletjes

28 december 2015 Plezier

Plezier is de noodzakelijke ruimte die iedere dag weer nodig is om te overleven. Plezier is brandstof. Plezier levert energie op. Plezier is de verbindende schakel. Zonder plezier geen passie. Zonder plezier geen professionaliteit.

Er moet iedere dag tijd zijn voor enkele flauwekulletjes, want met een lach op je gezicht ben je veel leuker! Voor zowel jezelf als voor je omgeving. Een lach werkt aanstekelijk!

Lees meer »

van der Sar

23 december 2015 Passie

Yoran heeft zijn eigen voetbalplaatjes-administratie in zijn hoofd zitten. Hij herkent ieder plaatje en weet meteen of hij die voetballer wel of niet al heeft.

 Zelfs die gasten van Ghana kent hij uit zijn hoofd!

Lees meer »

Wat kunnen organisaties leren van topschaatser Erben Wennemars?

19 oktober 2015 Professionaliteit

Op vrijdag 2 oktober was ik aanwezig op een speciale terugkomdag van 'Verdraaide Organisaties'. Speciale spreker was dit keer topschaatser Erben Wennemars. We zitten, zoals altijd op de prachtlocatie ZIN kloosterhotel in Vught, heerlijk buiten in het zonnetje. Tussen een paar konijnenkeutels in het gras, die Erben wel gewend is op zijn boerderij in Dalfsen, spreekt Erben vol enthousiasme over zijn passie; schaatsen. Wat kunnen organisaties nog leren van het verhaal van deze absolute topschaatser?

Lees meer »